کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه

شماره انواع کابینت آشپزخانه قیمت حدودی هر متر وضعیت
۱ کابینت آشپزخانه ام دی اف (با روکش های مختلف) از متری ۷۵۰ هزار تومان موجود
۲ کابینت آشپزخانه مدرن (با روکش های مختلف) از متری ۹۰۰ هزار تومان موجود
۳ کابینت آشپزخانه ممبران از متری ۱.۲۵۰ میلیون تومان موجود
۴ کابینت آشپزخانه هایگلاس از متری ۱.۲۰۰ میلیون تومان موجود
۵ کابینت آشپزخانه چوبی از متری ۲.۲۰۰ میلیون تومان موجود
۶ کابینت آشپزخانه روکش چوب طبیعی از متری ۱.۱۰۰ میلیون تومان موجود
۷ کابینت آشپزخانه انزو از متری ۲.۰۰۰ میلیون تومان موجود
۸ کابینت آشپزخانه پی وی سی از متری ۱.۲۰۰ میلیون تومان موجود
۹ کابینت آشپزخانه کلاسیک از متری ۲.۲۰۰ میلیون تومان موجود
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

راهنمای کامل دکوراسیون و کابینت آشپزخانه

در خانه های ایرانی، از آشپزخانه به عنوان قلب خانه یاد می شود. جایی که تمامی امور خانه از آنجا کنترل می گردد. برای خانم ها (چه خانه دار و چه شاغل) آشپزخانه و البته تجهیزات آن از اهمیت بالایی برخوردار است. از سوی دیگر می توان گفت که گران قیمت ترین بخش هر منزل مسکونی، بخش آشپزخانه است چرا که تجهیزات و اکسسوری هایی که در آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد، قیمت نسبتا بالایی دارند. شاید جالب باشد که بدانید که مهم ترین بخش هر آشپزخانه نیز، کابینت آشپزخانه است.

در این مقدمه نسبتا کوتاه، قصد داریم کمی در رابطه با دکوراسیون آشپزخانه صحبت کنیم. به طور حتم، دکوراسیون آشپزخانه را نمی توان جدی از دکوراسیون منزل دانست! به هر حال آشپزخانه جزئی از هر منزل مسکونی است و طراحی، دکوراسیون، تم رنگی، متریال های استفاده شده برای ساخت آن و …، باید تابع دکوراسیون کلی منزل باشد.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

یکی از مهم ترین بخش ها در هر آشپزخانه؛ کابینت های آن است. چرا که کابینت ها حجم زیادی از فضای آشپزخانه را به خود اختصاص می دهند و به همین دلیل، اثری چشمگیر بر فضا و دکوراسیون آشپزخانه و از سوی دیگر، دکوراسیون کل منزل خواهند داشت. اگر در خانه ای، آشپزخانه شیک، تمیز، منظم و لوکس باشد، کل آن خانه شیک و تمیز به نظر خواهد آمد و بالعکس، اگر آشپزخانه قدیمی و مسهلک باشد، خانه نما و جلوه ای نخواهد داشت.

در هر آشپزخانه نیز، اگر کابینت ها زیبا و به روز و جدید باشند، آشپزخانه زیبا به نظر خواهد آمد. چرا که در یک خانه ی خالی، چیزی جز کابینت های آشپزخانه خودنمایی نمی کنند! تمامی این موارد از این رو ذکر شد که به شما بگوییم در هر منزل مسکونی، کابینت های آشپزخانه دارای جایگاه مهمی هستند و تاثیر بسیار زیادی بر دکوراسیون فضا و نحوه به نظر رسیدن آن خواهند داشت. اگر کابینت های آشپزخانه تان قدیمی است و قصد نوسازی آن ها را دارید، کابینت آبان برای شما پیشنهادات ویژه ای خواهد داشت. کافی است به صفحه پیشنهاد ویژه مراجعه نمایید.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

در این بخش قصد داریم شما را به طور کامل با کابینت آشپزخانه، انواع آن، محدوده قیمت هر کدام، بایدها و نباید در هر نوع کابینت، سبک های موجود و … آشنا نماییم به نحوی که با مطالعه کامل این مطلب، هر آن چیزی که لازم است راجع به کابینت بدانید را فراگرفته باشد. پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. در ادامه لیستی از موضوعات مورد بررسی در این بخش را مشاهده می نمایید:

  • بررسی انواع کابینت آشپزخانه (موجود در بازار ایران)
  • قیمت انواع کابینت آشپزخانه
  • رنگ بندی و تنوع طرح و رنگ کابینت
  • نحوه سفارش کابینت جدید برای منزل و مدت زمان مورد نیاز برای ساخت کابینت
  • آشنایی با انواع صفحه کابینت
  • نگهداری و افزایش طول عمر کابینت
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

انواع کابینت آشپزخانه

در این بخش که مهم ترین قسمت این مقاله است، به برسی انواع کابینت آشپزخانه خواهیم پرداخت. با مطالعه این بخش، به صورت جامع با کابینت های مختلف موجود در بازار ایران آشنا خواهید شد. در نهایت می توانید نسبت به خرید کابینت مورد نظرتان با آگاهی بیشتر اقدام نمایید.

خوب است بدانید که در بین مردم، اصطلاحاتی وجود دارد که بسیاری از مردم از آنها استفاده می کنند بدون اینکه بدانند این اصطلاح مربوط به جنس کابیت است یا سبک و نوع دیزاین آن. ما سعی می کنیم در این قسمت آگاهی و دانش شما را کمی ارتقا دهیم تا از اصطلاحات به صورت دقیق تر استفاده نمایید. به عنوان مثال بسیاری از شما به طور حتم عنوان کابینت هایگلاس را شنیده اید اما شاید به طور دقیق ندانید که منظور جنس خود کابینت است یا روکش آن. یا ممکن است اسم کابینت ممبران را شنیده باشید اما به طور دقیق ندانید منظور از ممبران چیست. در این بخش سعی می کنیم آگاهی و دانش شما را در این رابطه، دقیق نماییم.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

به همین جهت تصمیم گرفتیم موضوع را از دو منظر مورد بررسی قرار دهیم. ابتدا سبک دیزاین و طراحی کابینت و دوم، جنس کابینت.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

سبک طراحی کابینت

سبک طراحی کابینت، به طور دقیق برگرفته از سبک معماری داخلی و دکوراسیون است. یعنی سبک های دکوراسیون داخلی دارای تعریفات و اصول مشخصی هستند که از این تعاریف و اصول ها، برای دسته بندی انواع کابینت استفاده می کنیم. نکته مهم اینجاست که تنها برخی از سبک های دکوراسیون برای ساخت کابینت مورد استفاده قرار می گیرند. این سبک ها عبارتند از:

  • سبک مدرن (Modern Style for kitchen cabinets) : مثال هایی از سبک کابینت مدرن:
    • کابینت هایگلاس (High Gloss kitchen cabinet)
    • کابینت ام دی اف (MDF kitchen cabinet)
    • کابینت روکش چوب (Wooden finish kitchen cabinet)
    • کابینت پی وی سی (PVC kitchen cabinet)
    • کابینت چوبی (Wooden kitchen cabinet)
  • سبک کلاسیک (Classic Style for kitchen cabinets) : مثال هایی از سبک کابینت کلاسیک:
    • کابینت ممبران (membrane finish kitchen cabinet)
    • کابینت چوبی (Wooden kitchen cabinet)
    • کابینت روکش چوب (Wooden finish kitchen cabinet)
    • کابینت هایگلاس (High Gloss kitchen cabinet)
    • کابینت ام دی اف (MDF kitchen cabinet)

کابینت آشپزخانه مدرن چیست؟ (Modern kitchen cabinet)

تا اینجا متوجه شدیم وقتی می گوییم کابینت آشپزخانه مدرن، منظور این است که سبک طراحی کابینت مدرن است. اما سبک مدرن چیست؟ سبک مدرن که برگرفته از سبک دکوراسیون مدرن است دارای ویژگی های مشخصی است از جمله:

  • کابینت های سبک مدرن در ساده ترین حالت ممکن هستند و از هر گونه جزئیات و زوائد دور هستند.
  • کابینت های مدرن دارای خطوط صاف هستند. یعنی هیچ منحنی ای یا بخش هلال مانندی در کار مشاهده نمی شود.
  • کابینت های مدرن ویژه فضاهای ساده و مدرن هستند.
  • قیمت این نوع کابینت مناسب است و می توان به آنها کابینت های اقتصادی نیز گفت.

در واقع باید اینطور گفت هر چه کابینت ساده تر و بی آلایش تر باشد، به سبک مدرن نزدیک تر است. از همین رو اگر طرفدار سادگی هستید، کابینت مدرن انتخاب بسیار مناسبی برای شماست. اما اگر به منبت کاری و داشتن چزئیاتی نظیر منبت بر روی کابینت علاقه مند هستید، کابینت مدرن مناسب شما نیست و باید به سراغ کابینت های سبک کلاسیک بروید!

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

کابینت آشپزخانه کلاسیک چیست؟ (Classic kitchen cabinet)

همانند آنچه در رابطه با کابینت مدرن اشاره شد، سبک کلاسیک نیز یکی از سبک های دکوراسیون داخلی است که طرفداران بسیاری زیادی دارد. سبک کلاسیک با جزئیات و اضافات شناخته می شود. در ایران، معمولا خانه های مجلل و لوکس به سبک کلاسیک ساخته می شوند. چرا این که سبک کلاسیک از دیرباز دارای جزئیات بسیاری زیادی بوده است و برای ایجاد و اجرای این جزئیات، اساتید فن، وقت زیادی را صرف می کرده اند. از این رو، خانه های مجلل به سبک کلاسیک ساخته شده و به طبع، در خانه های لوکس و کلاسیک، آشپزخانه و کابینت های آن نیز به سبک کلاسیک ساخته می شوند.

در حال حاضر نیز داشتن آشپزخانه ای به سبک کلاسیک نشان دهنده ی هزینه بالای صرف شده مالکان خانه برای ساخت کابینت هاست. البته این موضوع سبب خاص شدن فضای خانه و آشپزخانه نیز خواهد شد که قابل انکار نیست. این نوع کابینت ها در گذشته های تنها در خانه های اشرافی یافت می شد اما به مرور زمان، در سایر خانه های شهر نیز می توان کابینت های کلاسیک را مشاهده نمود. ویژگی های عمده کابینت های کلاسیک را می توان به شرح زیر ارائه نمود:

  • جزئیات و دیتیل های فراوان روی بدنه کابینت مانند منبت کاری
  • قیمت تمام شده نسبتا بالا
  • کیفیت ساخت بالا

در گذشته به دلیل نبود تجهیزات، تمامی منبت کاری های روی بدنه و درب کابینت کلاسیک، توسط استادکاران چوب انجام می شد. اما  امروزه و با پیشرفت تکن این نوع منبت کاری ها حالت ماشننی پیدا کرده است و توسط دستگاه های CNC انجام می پذیرد. امروزه سبک جدید و نوینی از کابینت های کلاسیک پا به عرصه وجود گذاشته اند که کابینت ممبران نام دارند. کابینت های ممبران به این دلیل که جزئیات و مبنت های برجسته روی آنها توسط دستگاه CNC ایجاد می شود، سرعت تولید بالاتر و قیمت مناسب تری نسبت به کابینت های تمام چوب کلاسیک دارند. از این رو بسیاری از مردم نسبت به استفاده از این نوع کابینت گرایش پیدا کرده اند و کابینت های ممبران از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار هستند.

بنابراین باید بدانید که کابینت های ممبران از خانواده کابینت های کلاسیک هستند و این موضوع فارغ از جنس کابینت است.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

بررسی جنس کابینت (متریال کابینت)

آنچه در بالا بدان پرداخته شد، بررسی کابینت از نظر سبک ساخت کابینت بود. تا اینجا فهمیدیم که کابینت ها فارغ از هر جنسی که داشته باشند، در دو نوع کابینت های مدرن و کلاسیک دسته بندی می شوند. کابینت های ام دی اف و هایگلاس به طور معمول در دسته کابینت های مدرن جای می گیرند و کابینت های ممبران در دسته کابینت های کلاسیک قرار می گیرند.

در ادامه این بخش قصد داریم کابینت ها را از نظر جنس مورد بررسی قرار دهیم.

در گذشته، کابینت ها قریب به اتفاق فلزی بودند. در خانه های همه ی ماها کابینت های فلزی وجود داشته اند و همه ما با این کابینت ها خاطره داریم. اما طی یکی دو دهه گذشته، کابینت های فلزی در خانه های ایرانیان جای خود را به کابینت های ام دی اف (MDF Kitchen Cabinet) داده اند.

کابینت های فلزی دارای مزایا و معایبی بودند. از جمله مزایای کابینت های فلزی (Metal Cabinets) می توان به قیمت تمام شده ی پایین آنها اشاره نمود. اما از جمله معایب آنها نیز می توان به پریدن رنگ سطح، شکم دادن یا تاب برداشتن و از مد خارج شدن آنها اشاره نمود. همچنین ورق های فلزی در مرور زمان دچار پارگی و ایجاد شکاف در سطح و بدنه کابینت می شوند.

اما امروزه کابینت های فلزی بطور کامل با کابینت های ام دی اف جایگزین شده اند. کابینت ام دی اف دارای مزایای بسیاری است که از جمله آنها می توان به زیبایی، استحکام و تنوع طرح و رنگ آنها اشاره نمود.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

خوب است بدانید، بسیاری از کابینت هایی که امروزه در خانه های ما ایرانیان استفاده می شود، ۹۰ درصد از جتس ام دی اف است. به این شکل می توان ظهور ام دی اف را انقلابی در صنعت دکوراسیون و کابینت آشپزخانه دانست. ام دی اف بصورت ورق به بازار عرضه می شود. ورق ام دی اف می تواند خام باشد و یا این که روکش شده باشد. روکش های مختلف، دارای قیمت های مختلف هستند و طرح و نقش های متفاوتی دارند. در ادامه قصد داریم شما را با انواع کابینت از نظر جنس و متریال آشنا نماییم. ابتدا شما را بصورت لیست وار با انواع کابینت آشنا خواهیم نمود و سپس به توضیح هر کدام از این کابینت ها خواهیم پرداخت:

  1. کابینت فلزی
  2. کابینت ام دی اف : همانطور که اشاره شد عمده کابینت موجود در بازار ایران از جنس ام دی اف است. ام دی اف با روکش های مختلف به بازار عرضه می شود. برخی از این روکش های از بقیه مشهور تر هستند که عبارتند از:
    1. کابینت آشپزخانه هایگلاس
    2. کابینت آشپزخانه ملامینه
    3. کابینت آشپزخانه لمی گلس
    4. کابینت آشپزخانه پلی گلاس
  3. کابینت ممبران
  4. کابینت چوب طبیعی
  5. کابینت پی وی سی
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

۱ – کابینت آشپزخانه فلزی (Metal Kitchen Cabinet)

همانطور که بالاتر اشاره نمودیم، کابینت های فلزی از دیرباز در خانه های ایرانیان مورد استفاده بوده اند. این کابینت ها که اکنون به فراموشی سپرده شده اند، معمولا از جنس فولاد هستند. عدم زیبایی و ناتوانی درحفظ ظاهر در بلند مدت از جمله دلایلی هستند که این کابینت ها از بازار حذف و جای خود را به کابینت های ام دی اف داده اند. در ادامه مزایا و معایب این نوع کابینت را مشاهده می نمایید:

مزایای کابینت فلزی :

  • قیمت پایین تر در مقایسه با سایر کابینت ها
  • نظافت آسان
  • سبک وزن بودن در مقایسه با سایر انواع کابینت
  • وجود روکش هایی نظیر طرح چوب

معایب کابینت فلزی :

  • عدم زیبایی ظاهری
  • عدم توانایی در حفظ ظاهر در بلند مدت
  • عدم ثابت بودن رنگ در بلند مدت که باعث می شود هر چند وقت یکبار نیاز به رنگ آمیزی کابینت ها باشد
  • رطوبت زدگی و زنگ زدگی در بلند مدت. کابینت های فلزی پس از مدتی به دلیل آب ریزی فراوان در آشپزخانه ها، دچار زنگ زدگی می شوند که زیبایی کابینت به کلی از بین می رود.
  • صدای زیاد لولاهای فلزی حاصل از باز و بسته شدن درب ها که می تواند بسیار آزار دهنده باشد.
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

در کل کابینت های فلزی نسل قدیمی کابینت ها هستند و با معایب زیادی روبرو می باشند. استفاده از آنها و خرید این نوع کابینت دیگر چندان مرسوم نیست و ما نیز در کابینت آبان به شما خرید و استفاده از این نوع کابینت را پیشنهاد نمی کنیم. به جای آن، اگر به دنبال کابینت با قیمت مناسب هستید، می توانید کابینت ام دی اف ملامینه را خریداری نمایید.

در ادامه به بررسی کابینت های ام دی اف می پردازیم که پر استفاده ترین و محبوب ترین نوع کابینت در ایران می باشدند.

۲ – کابینت آشپزخانه ام دی اف (MDF Kitchen Cabinet)

همانطور که اشاره شده، امروزه کابینت های آشپزخانه عمدتا از جنس ام دی اف انتخاب می شوند و این متریال، تبدیل به انتخاب اول مصرف کننده شده است. قیمت مناسب در کنار کیفیت بالا و ماندگاری مناسب و همچنین زیبایی و تنوع طرح و رنگ را می توان از دلایل عمده ی محبوب ام دی اف دانست.

ام دی اف در بازار ایران ( و البته بازار جهانی) بصورت ورق وجود دارد. ابعاد ورق ام دی اف بطور معمول بصورت زیر است:

ابعاد ورق ام دی اف خام یا ملامینه ۱۸۳*۳۶۶
ابعاد ورق ام دی اف خام یا ملامینه ۲۱۰*۳۶۶
ابعاد ورق ام دی اف های گلاس ۱۲۰*۲۸۰
ابعاد ورق ام دی اف های گلاس ۱۲۰*۲۴۰

معمولا ورق های ام دی اف دارای ابعاد و اندازه استانداری هستند و کارخانه های تولید کننده MDF، چه ایرانی و چه خارجی این ابعاد و استانداردها را رعایت می کنند و از سوی دیگر، تجهیزات برش و پرداخت ورق نیز بر اساس این ابعاد استاندارد ساخته می شود.

همانطور که اشاره نمودیم، کابینت های ام دی اف، معمولا دارای مغز ام دی اف هستند روی ام دی اف روکش های مختلفی کار می شود. از جمله این روکش ها می توان به ملامینه ، های گلاس، پلی گلاس و لمی گلاس اشاره نمود. این روکش ها در کارخانه بر روی ام دی خام چسبانده می شوند و ورقی که به بازار عرضه می شود، با آن نام شناخته می شوند.

a – کابینت آشپزخانه ام دی اف ملامینه (MElamine kitchen cabinet)

ممکن است در بازار که برای خرید کابینت تشریف می برید با ام دی اف صابونی و یا برفی روبرو شده باشید. این مدل ها، همگی اشاره به ام دی اف ملامینه دارند. این نوع ورق در مقایسه با سایر روکش های ام دی اف قیمت مناسب تر و پایین تری دارد. و البته به همین روال ام دی اف ملامینه در برابر انواع آسیب ها مقاومت کمتری را ارائه می نماید. در حقیقت ملامینه یک سطح از ام دی اف خام بهتر است.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

b – کابینت آشپزخانه هایگلاس (high gloss kitchen cabinet)

این نوع کابینت را با نام کابینت هایگلاس نیز در ایران می شناسند که منظور از این نوع کابینت این است که از ورق ام دف با روکش هایگلاس در آن استفاده شده است. اما ویژگی های کابینت هایگلاس چیست ؟ در ادامه قصد داریم کمی بیشتر شما را با ورق هایگلاس آشنا نماییم.

احتمالا همانطور که شما هم شنیده اید و دیده اید، کابینت های گلاس براق تر از سایر انواع کابینت است. براق بودن و درخشش سطح این نوع کابینت، دلیلی اصلی برجسته شدن آن و اقبال عمومی بازار به آن شده است. در حقیقت این نوع کابینت بسیار چشم نواز است. سطح آن مانند شیشه درخشش دارد و بازتاب و رفلکس نور بسیار خوبی در فضای آشپزخانه ایجاد نموده و تاثیر زیادی بر زیبایی دکوراسیون آشپزخانه خواهد گذاشت.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

نکته ای که در مورد کابینت های گلاس باید بدانید که معمولا ورق ام دی اف با روکش های گلس از یک طرف دارای درخشش زیادی است و از طرف دیگر، درخشش کم تری دارد. طرف درخشنده تر یا اصطلاحا شیشه ای تر، به عنوان نما و روی کار مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه برخی از مزایا و معایب ورق ام دی اف های گلاس را مطالعه می نمایید:

مزایای ورق های گلاس

– زیبایی و درخشندگی بی نظیر کابینت های گلاس در آشپزخانه و زیبایی دو چندان آشپزخانه

– قیمت اقتصادی و مناسب در مقایسه با سایر متریال های مشابه. در حقیقت اگر از ورق های گلاس برای ساخت کابینت ها استفاده کنید، باید قیمتی کمی بیشتر از ورق ام دی اف ملامینه و کمی کمتر از ورق ام دف ممبران بپردازید. با توجه به زیبایی و قیمت مناسب ورق های گلاس امروزه استفاده از این ورق به شدت افزایش یافته است. در جدول زیر قیمت این نوع ورق رو برای ساخت کابینت مشاهده می کنید: (قیمت مربوط به دی ماه ۱۳۹۸)

قیمت هر مترطول کابینت هایگلاس ایرانی ۱۲۰۰۰۰۰ تا ۱۴۵۰۰۰۰ تومان
قیمت هر مترطول کابینت هایگلاس خارجی(ترک) ۱۴۰۰۰۰۰ تا ۱۸۵۰۰۰۰ تومان

– تنوع بالای طرح و رنگ: ورق های گلاس تنوع مناسبی از نظر طرح و رنگ دارد و از این رو معمولا هر سلیقه ای که داشته باشید، می توانید یکی از طرح ها و رنگ ها را انتخاب کنید. به عنوان مثال کافی است به سمپل های گلاس AGT نگاهی بیاندازید تا تنوع طرح و رنگ را مشاهده نمایید:

کاتالوگ رنگ کابینت آشپزخانه
کاتالوگ رنگ برای انتخاب رنگ کابینت

همانطور که در تصویر بالا مشهود است، نمونه های برق تر، رنگ ها و طرح های ورق هایگلاس هستند. در مورد برند AGT در مقاله مربوطه صحبت شده است و این برند ترک معرفی شده است. در ادامه چند تا از معایب هایگلاس را نیز مشاهده می نمایید:

– قابلیت ایجاد خط و خش بر روی سطح ورق و سطح کابینت» سطح براق های گلاس قابلیت خط و خش افتادن دارد. از این رو به جهت حفظ زیبایی باید بطور کامل مواظب سطح کابینت بود تا زیبایی خود را در بلند مدت حفظ نماید.

– مقاومت معمولی در برابر رطوبت بویژه در فضاهای مرطوب : به این دلیل که مغز کابینت های گلاس از جنس ام دی اف است، در مقابل رطوبت و آب ریزی، مقاومتی شبیه به ام دی اف دارد. بنابراین در هنگام استفاده از آن باید دقت کافی داشت و مواظب کابینت بود.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

نکاتی چند در باره های گلاس:

بسیاری از افراد به اشتباه تصور می کنند که نام های گلاس برگرفته از نام شیشه است وآن را به اشتباه High Glass فرض می کنند. در حالتی که عبارت درست در مورد این نوع روکش ورق High Gloss است که به معنای شفافیت بالا می باشد.

روزی دوستی با کورین آبان برای استعلام قیمت کابینت تماس گرفته بود و به اشتباه این نوع کابینت را های کلاس (کلاس بالا) تلفظ می نمود. ما در مقاله شناخت انواع کابینت آشپزخانه به دنبال این هستیم که شما را با بیان صحیح متریال های مورد استفاده برای ساخت کابینت آشنا نماییم و دانش شما را در این زمینه ارتقا دهیم.

نکته آخر اینکه رنگ سفید ورق های گلاس پرفروش ترین و محبوب ترین رنگ آن است که با ظاهر شیشه ای، کیفیت و زیبایی فضای آشپزخانه را دو چندان می نماید. خوب است بدانید که به طور معمول در آشپزخانه ها، بدنه کابینت از جنس ام دی اف ملامینه کار می شود و نمای کار یعنی درب کابینت ها با ورق های گلاس ساخته می شود. به این شکل هزینه های کار تا حد بسیار زیادی کنترل می شود و البته نیازی نیست تمامی کابینت ها از جنس های گلاس باشند. این ورق ها تنها باید برای نمای کابینت مورد استفاده قرار گیرند.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

c – کابینت آشپزخانه لمی گلاس (lamy gloss kitchen cabinet)

نوع دیگری از روش مورد استفاده بر روی ورق ام دی اف لمی گلاس است (Lami Gloss). ورق های لمی گلاس مانند آنچه در مورد های گلاس اشاره شده، سطحی براق و شیشه ای دارند. این نوع ورق که برای ساخت کابینت مورد استفاده قرار می گیرد، در برابر خظ و خش مقاومت بسیار بالایی دارند. از این رو می توانند تا مدتهای طولانی زیبایی و شفافیت و درخشندگی روز اول خود را حفظ نمایند. ویژگی مهم دیگر این نوع ورق این است که در برابر اشتعال مقاوم هستند. این ویژگی را می توان برگ برنده کابینت لمی گلاس دانست. ورق های لمی گلاس قیمت بالاتری نسبت به دیگر مدل های کابینت ام دی اف دارند. از این رو کمتر مورد استقبال مشتریان قرار می گیرند. از جمله مزایای کابینت لمی گلاس به طور خلاصه می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مقاوم در برابر اشتعال و آتش سوزی
  • مقاومت بالا در برابر ایجاد خط و خش بر روی صفحه
  • زیبایی و درخشندگی
  • تنوع مناسب طرح و رنگ و بافت
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

d – کابینت آشپزخانه پلی گلاس (Poly Gliss kitchen cabinet)

ورق پلی گلاس برای ساخت کابینت پلی گلاس مورد استفاده قرار می گیرد. ظاهر ورق پلی گلاس مانند های گلاس و لمی گلاس شفاف، درخشنده و مانند شیشه است. یکی از ویژگی های مهم کابینت پلی گلاس مقاومت بالای آن در برابر خط و خش پذیری است. از این رو می توانند سالهای سال در آشپزخانه عمر کنند و مانند روز اول زیبایی خود را حفظ نماید.

اگر بخواهیم کمی جزئی تر در مورد ورق پلی گلاس صحبت کنیم باید بگویم که این روق ها، از کشیدن یک لایه پلی استر بر روی ورق ام دی اف ملامینه ایجاد می شوند. به این شکل ظاهر و طرح ورق پلی گلاس بر اساس  لایه ملامینه زیر خواهد بود. اگر لایه زیرین قهوه ای با رگه های درشت باشد، ورق پلی گلاس قهوه ای با رگه های درشت با ظاهر شیشه ای خواهد بود.

در مورد پلی گلاس باید این طور گفت که به دلیل وجود این لایه پلی استر این کابینت دارای ویژگی های شاخصی است که آن را از دیگر انواع ام دی اف متمایز می کند. نکته مهم در مورد ورق پلی گلاس این است که می توان همزمان هم حالت براق و هم حالت مات را در کنار هم استفاده نمود و به این شکل می توان طرح های زیبایی را در آشپزخانه ایجاد نمود. این نوع کابینت تاثیر بسیار زیادی در دکوراسیون آشپزخانه و زیبایی آن خواهد داشت. از جمله ویژگی های مهم کابینت پلی گلاس می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • وزن سبک و نزدیک به ام دی اف در کنار مقاومت بسیار بالا در برابر ضربات به دلیل وجود یک لایه پلی استر
  • مقاومت بالا در برابر خراش و خط و خش . روی پلی گلاس به سادگی نمی توان خراش ایجاد نمود از این رو، این کابینت ها سالهای سال زیبایی و درخشندگی روز اول خود را حفظ خواهند نمود.
  • تمیز نمودن سطح پلی گلاس به دلیل ظاهر شیشه ای بسیار ساده خواهد بود.
  • مقاومت بالا در برابر رطوبت به دلیل وجود لایه پلی استر
  • سطح آنتی باکتریال و قابلیت عدم جذل هر گونه آلودگی و باکتری
  • مقاومت مناسب و بالا در برابر تغییرات دمایی و حرارت
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

پس از بررسی انواع کابینت ام دی اف با روکش های مختلف، به بررسی یکی از مهم ترین و محبوب ترین کابینت های امروز بازار ایران خواهیم پرداخت. کابینت ممبران

۳ – کابینت آشپزخانه ممبران (Memberabe Kitchen Cabinet)

طی یک دهه اخیر و ایجاد قابلیت استفاده از دستگاه CNC بر روی چوب و ایجاد منبت و سرستون و طرح های کلاسیک بر روی چوب، کابینت های ممبران به بازار معرفی شدند. اما واقعیت چیست و کابینت ممبران چیست؟ چرا به این کابینت ها ممبران گفته می شود؟ در این قسمت قصد داریم به این سوالات پاسخ گوییم.

ممبران در حقیقت چیزی نیست جز فرآیند روکش کردن چوب یا ام دی اف. کابینت های ممبران هم در حقیقت همان کابینت های ام دی اف هستند. اصلا قصد داشتیم این نوع کابینت را در کنار سایر کابینت های ام دی اف قرار دهیم که کار درست هم همین است. اما با توجه به اینکه امروزه در جامعه ایرانی نام کابینت های سبک کلاسیک با نام کابینت ممبران گره خورده و هم تراز شده است، تصمیم گرفتیم کابینت ممبران را در بخش جداگانه ای مورد بررسی قرار دهیم و در کنار کابینت های ام دی اف لیست نکنیم.

همانطور که اشاره شد، ممبران در حقیقت فرآیند وکیوم کردن روکش روی ام دی اف و طرح های تزئینی مورد استفاده روی ورق کابینت است. برای اینکه کابینت ممبران را بهتر بشناسید لازم است گریزی به گذشته داشته باشیم. در گذشته کابینت های کلاسیک، معمولا از جنس چوب طبیعی ساخته می شدند. روی نمای کابینت یعنی درب ها و محل اتصالات و …، یک استادکار منبت اقدام به ایجاد طرح های سرستون و … بر روی بدنه می کرد. این کار یعنی منبت کاری بر روی چوب، کاری وقت گیر بود و نیاز به تخصص زیادی داشت چرا که جزئیات کار بسیار زیاد بود. از این رو، قیمت تمام شده ی کابینت بسیار بالاتر از کابینت های معمولی بود. این امر به دلیل متریال مورد استفاده در کار یعنی چوب و وقتی بود که استاد کار بر روی کابینت صرف می نمود.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

اما امروزه و با ظهور تکنولوژی، این فرآیند از حالت اجرای دستی خارج شده و این کار به دست دستگاه های CNC سپرده شده است. در این روش، تمام بخش های منبت کاری شده و تزئینات کابینت، بر روی ورق ام دی اف چسبانده شده و سپس، مطابق رنگی و طرحی که مشتری انتخاب می نماید، روکش مورد نظر توسط دستگاه وکیوم تحت حرارت استاندارد مورد نیاز بر روی ورق چسبانده می شود. به این شکل، کابینتی ایجاد می گردد که امروزه در بازار ایران با نام کابینت ممبران شناخته می شود.

در بخش دیگری، به طور مفصل به کابینت ممبران خواهیم پرداخت و شما می توانید فرآیند تولید کابینت ممبران، قیمت دقیق، طرح های قابل سفارش و … را بررسی نمایید. در این بخش فقط قصد داشتیم بطور جزئی شما را با این نوع کابینت و دلیل نامگذاری آن آشنا کنیم.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

در حال حاضر، با توجه به روش تولید کابینت ممبران، قیمت این نوع کابینت کاملا اقتصادی شده و عموم جامعه می توانند در صورت علاقه به سبک کلاسیک، از این نوع کابینت در آشپزخانه شان بهره ببرند. در ادامه قصد داریم شما را با مزایا و معایب کابینت ممبران آشنا نماییم:

مزایای کابینت ممبران:

  • قیمت مناسب و نه چندان گران در مقایسه با سایر کابینت های موجود در بازار
  • قابلیت استفاده از طرح ها، منبت ها و سرستون های مورد علاقه بر روی نمای کابینت
  • تنوع طرح و رنگ بالا به دلیل تنوع بالای روکش
  • قابلیت استفاده از روکش های PVC که ضد آب هستند و مقاومت بسیار بالایی در برابر انواع آسیب ها دارند
  • سایر مزایای کابینت ام دی اف چرا که مغز این نوع کابینت از جنس ام دی اف است. (معمولا)

معایب کابینت ممبران

  • تمامی معایب کابینت ام دی اف را می توان برای کابینت ممبران هم در نظر داشت. چرا که مغز این نوع کابینت از نوع ام دی اف است. البته اگر از روکش های پی وی سی به عنوان روکش این نوع کابینت استفاده شود، بسیاری از معایب نظیر رطوبت زدگی و … از بین خواهد رفت.
  • قیمت تمام شده نسبتا بالاتر نسبت به کابینت های مدرن که ساده تر و کم هزینه تر هستند.
  • ممکن است در صورتی که منبت های روی نمای کابینت دچار مشکل شوند (در اثر استفاده نادرست)، نتوان کابینت را تعمیر و ترمیم نمود. بنابراین همیشه باید نسبت به استفاده صحیح از کابینت اقدام نمود.
  • زمان ساخت، تحویل و نصب نسبتا طولانی تر نسبت به کابینت های مدرن و ساده به دلیل وجود جزئیات در کار
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

۴ – کابینت آشپزخانه چوبی یا چوب طبیعی (Wooden Kitchen cabinet)

از دیرباز، کابینت های چوبی در سرتاسر دنیا مورد استفاده بوده است. دلیل این امر این است که چوب، تقریبا در همه جای دنیا در دسترس بوده است. در برخی از جاها بیشتر و در برخی از جاها کمتر و قیمت چوب نیز با توجه به میزان فراوانی آن در بازار، تعیین شده است.

در ایران نیز چوب همواره با قیمت نسبتا بالایی در دسترس بوده است. در گذشته افرادی که به دنبال داشتن یک دکوراسیون شاهانه و گران قیمت برای منزل مسکونی شان بوده اند، از چوب برای ساخت کابینت استفاده می نموده اند. اما در حال حاضر اوضاع کمی دچار تحول شده است و تکنولوژی، استفاده از چوب را کمی تسهیل و ارزان تر نموده است. در این بخش قصد داریم شما را با دو نوع کابینت چوبی آشنا نماییم:

  • کابینت تمام چوب
  • کابینت روکش چوب
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

کابینت تمام چوب یا کابینت آشپزخانه چوبی

کابینت تمام چوب عبارت است از کابینتی که تمامی اجزای آن با چوب طبیعی ساخته شده است. این نوع کابینت به دلیل قیمت چوب طبیعی و زمان زیاد و همچنین تخصص مورد نیاز برای ساخت این نوع کابینت، معمولا قیمت تمام شده بالایی دارد. در حقیقت باید گفت چه در گذشته و چه در زمان حال، گران ترین نوع کابینت، کابینت چوبی است.

برای ساخت کابینت های تمام چوب، معمولا از چوب درختانی نظیر صنوبر، افرا، بلوط و کاج استفاده می شود. ویژگی مهم کابینت های چوبی این است که گرما و انرژی چوب را به محیط خانه و آشپزخانه می آورند. چوب یک متریال گرم، زنده و دوست داشتنی است و قرار گرفتن آن در هر فضایی سب ایجاد و خلق یک فضای گرم خواهد شد. در ادامه می توانید مزایا و معایب کابینت های تمام چوب را مشاهده نمایید:

مزایا:

  • زیبایی غیر قابل مقایسه با دیگر انواع کابینت
  • وجود گرما و انرژی برخواسته از چوب در دکوراسیون خانه
  • قابلیت اجرای طرح های متنوع و زیبا بر روی بدنه و نمای کابینت ها
  • مقاومت و ماندگاری مناسب در بلند مدت
  • حفظ کیفیت و رنگ در بلند مدت
  • و …

معایب کابینت های تمام چوب یا چوب طبیعی:

  • نیاز به نگهداری مداوم در برابر رطوبت
  • نیاز به مراقبت در برابر حرارت
  • نیاز به محافظت از چوب طبیعی در برابر حشرات موذی
  • نیاز به استفاده از واکس چوب برای حفظ زیبایی و ظاهر
  • قیمت تمام شده ی بالا در مقایسه با سایر کابینت ها
  • زمان ساخت و نصب زیاد و طولانی
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

در حقیقت باید بدانید که چوب یک متریال کاملا زنده است و در برابر بسیاری از آسیب ها، باید از آن محافظت و نگهداری به عمل آید. اما در نقطه مقابل، نمی توان زیبایی هیچ متریالی را با چوب طبیعی مقایسه نمود. در ادامه به بررسی نوع مدرن و نوین کابینت های تمام چوب خواهیم پرداخت. کابینت های روکش چوب.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

کابینت آشپزخانه روکش چوب (Wooden Finish Kitchen Cabinet)

به دلیل قیمت تمام شده بالای کابینت های چوب طبیعی، امروزه کابینت های ام دی اف با روکش چوب طبیعی نیز به بازار ارائه می شوند. این نوع کابینت ها که می توان آنها را نیز در زمره کابینت های ام دی اف به شمار آورد، از روکشی بر روی ورق ام دی اف بهره می برند که این روکش در حقیقت چوب طبیعی است و بر روی آن عملیات فرآوری و بهسازی انجام شده است. این روکش ها دقیقا حس یک کابینت چوبی را القا می نمایند و به این دلیل، استفاده از آنها نسبت به کابینت های چوبی کاملا مورد پیشنهاد است.

نکته ای که در مورد روکش چوب طبیعی باید بدانید این است که مثلا وقتی شما کابینت ام دی اف هایگلاس یا ملامینه با طرح چوب را انتخاب و خریداری می نمایید، این کابینت ها در حقیقت روکش چوب نیستند. بلکه تنها طرح و ظاهری شبیه به چوب دارند. اما وقتی از روکش چوب طبیعی صحبت میکنیم، روکشی که روی ام دی اف کشیده می شود، واقعا از جنس چوب طبیعی است. در ادامه مزایا و معایب این نوع کابینت را مطالعه می نمایید.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

مزایای کابینت روکش چوب:

  • قیمت کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه نسبت به کابینت های تمام چوب
  • زمان تحویل و ساخت بسیار کمتر و نزدیک به زمان ساخت کابینت های ام دی اف معمولی
  • زیبایی، گرما و انرژی چوب طبیعی و تاثیر مثبت آن در دکوراسیون منزل
  • سایر مزایای کابینت های ام دی اف

معایب کابینت روکش چوب طبیعی:

  • نیاز به نگهداری از کابینت به دلیل وجود روکش چوب
  • نیاز به پولیش و واکس برای حفظ ظاهر و جذابیت چوب
  • محافظت از کابینت در برابر حشرات

کابینت های تمام چوب، برای کسانی که به دکوراسیون های گرم علاقه مند هستند، یک گزینه جذاب به حساب می آید. به لحاظ قیمت هم می توان گفت این نوع کابینت ها به دلیل جذابینت ظاهری که دارند، کاملا اقتصادی به حساب می آیند. اگر شما هم از آن دسته کسانی هستید که دوست دارید کابینت های چوبی در منزل خود داشته باشد، پیشنهاد ما به شما استفاده از این نوع کابینت است. نکته جالب این که با روکش چوب طبیعی هم می توان کابینت مدرن و هم کابینت کلاسک (ممبران) را اجرا نمود.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

۵ – کابینت آشپزخانه پی وی سی (PVC Kitchen Cabinet)

کابینت های پی وی سی دقیقا مانند کابینت های چوبی، ماهیتی دوگانه دارند. یعنی هم می توان کابینت تمام پی وی سی داشت و هم کابینت ام دی اف با روکش پی وی سی.

همانطور که می دانید پی وی سی در حقیقت از جنس پلاستیک است. در گذشته به دلیل محدودیت در رنگ ورق های پی وی سی، از این ورقها تنها در فضای زیر سینک ظرفشویی آشپزخانه استفاده می شد اما امروزه با ارائه ضخامت های مختلف و همچنین تنوع رنگ بندی و طرح ها ورق های پی وی سی، استفاده از این متریال برای ساخت کابینت تا حدودی گسترش یافته است.

مهم ترین و بارز ترین ویژگی ورق پی وی سی این است که در برابر آب و رطوبت مقاومت خوبی از خود نشان می دهد. به همین دلیل استفاده از آن برای فضاهای مرطوب کاملا مورد پیشنهاد است.

در آشپزخانه، در فضای زیر سنیک که آب ریزی زیادی وجود دارد، معمولا دوستان کابینت کار از یک ورق پی وی سی ۳ میل برای بدنه و کف کابینت استفاده می کنند چرا که ورق ام دی اف در بلند مدت به دلیل نفوذ آب دچار باد و ورم کردگی خواهد شد. از این رو، برای این قسمت از آشپزخانه، استفاده از ورق پی وی سی کاملا مرسوم است.

امروزه، هم قابلیت ساخت کابینت به صورت تمام و کمال با پی وی سی وجود دارد و هم اینکه از ورق های ام دی اف روکش پی وی سی (PVC finish) برای ساخت کابینت استفاده نماییم. به عنوان مثال، کابینت های ممبران، دارای روکش هایی از جنس ورق پی وی سی هستند.

به دلیل قیمت تمام شده نسبتا بالای کابینت پی وی سی، استفاده از پی وی سی برای کل کابینت ها معمولا مرسوم نیست و تنها بخش هایی از کابینت ها با ورق پی وی سی کار می شود. در جدول زیر می توانید رنج قیمت حدودی کابینت آشپزخانه پی وی سی را مشاهده نمایید: (قیمت مربوط به دی ماه ۱۳۹۸ – برای استعلام قیمت روز لطفا با کابینت آبان تماس حاصل نمایید.)

قیمت هر متر طول کابینت آشپزخانه پی وی سی از ۱.۴۰۰ تا ۱.۸۰۰ میلیون تومان
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

جمع بندی انواع کابینت آشپزخانه

پس از بررسی انواع کابینت های آشپزخانه، قصد داریم یکبار دیگر به طور جمع نام کابینت ها را بنویسیم و به شکل خلاصه به شما ارائه نماییم. لازم است بدانید آنچه ما در مورد انواع کابینت ارائه نمودیم، بررسی دقیق و علمی کابینت های آشپزخانه بود. اما در بازار کابینت ایران اسامی و نام های دیگری نیز وجود دارند که به صورت اصطلاح متعارف شده است. در ادامه می کوشیم این اسامی را نیز نقل کنیم تا شما بصورت دقیق تر با اصطلاحات بازار نیز آشنا شوید:

  • کابینت فلزی : کابینت های قدیمی آشپزخانه که از جنس فلزاتی نظیر فولاد هستند و امروزه از دور خارج شده اند و طرفداری در بازار ندارند.
  • کابینت ام دی اف : پایه همه کابینت ها ام دی اف است. بسیاری از افراد تمامی انواع کابینت را با نام کابینت ام دی اف (MDF) می شناسند. این نوع کابینت فارغ از نوع روکش و پوشش ورق، محبوب ترین و پرفروش ترین نوع کابینت در ایران است. البته ام دی اف بصورت خام فروشی ندارد و معمولا با روکش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
  • کابینت ملامینه : ملامینه نام ابتدایی ترین روکش کابینت ام دی اف است. ورق های ام دی اف با روکشی پوشانیده می شوند که ملامینه نام دارند. این نوع کابینت، در خانواده کابینت های ام دی اف قرار می گیرد و ارزان ترین نوع کابینت ام دی اف در بازار به شمار می رود. رنگ بندی و تنوع طرح در این نو کابینت بسیار زیاد است.
  • کابینت ممبران : کابینت هایی که امروزه تحت عنوان ممبران شناخته می شوند، حالت صنعتی شده و ارزان شده کابینت های کلاسیک قدیمی هستند. این نوع کابینت به دلیل جزئیات زیادی که روی نمای کابینت دارند، بسیار زیبا بوده و با سلیقه های زیادی همخوانی خواهند داشت. تنوع طرح و رنگ در کابینت ممبران بالاست. این نوع کابینت نیز در خانواده کابینت های ام دی اف قرار می گیرند.
  • کابینت های گلاس : کابینت های گلاس از خانواده کابینت های ام دی اف است. های گلاس نام پوششی شیشه ای و براقی است که بر روی ورق ام دی اف قرار می گیرد. این نوع ورق بخاطر زیبایی و درخشندگی ای که دارد، بسیار مورد توجه است. تنوع طرح و رنگ نیز در این نوع کابینت بالاست. قیمت این نوع کابینت نسبتا مناسب است. معمولا ورق های گلاس برای نمای کابینت یعنی درب ها و تاج کابینت مورد استفاده قرار می گیرد.
  • کابینت پلی گلاس : کابینت پلی گلاس میز همان کابینت ام دی اف است که روکش پلی گلاس بر روی آن کار شده است. پوشش پلی گلاس سبب شیشه ای شدن نمای کابینت می شود. این نوع ورق ها ضد خش هستند و قیمت نسبتا بالاتری نسبت به های گلاس دارند.
  • کابینت لمی گلاس : لمی گلاس مانند پلی گلاس از ایجاد پوشش بر روی ورق ام دی اف (ام دی اف ملامینه) ایجاد می شود. این ورق ها نیز حالت شیشه ای و درخشنده دارند. ضد خش هستند و در برابر آب و رطوبت مقاومت بسیار خوبی دارند. قیمت تمام شده این کابینت ها نیز کمی بالاست.
  • کابینت چوب طبیعی : کابینت های چوب طبیعی از چوب طبیعی ساخته شده اند. این نوع کابینت ها زیبایی منحصر بفردی دارند اما در مقایسه با تمامی کابینت های دیگر، قیمت تمام شده بالاتری خواهند داشت. معمولا این نوع کابینت زمان ساخت بالایی نیاز دارند. از طرف دیگر نیاز به نگهداری هم خواهند داشت. این نوع کابینت برای منازل لوکس مورد استفاده قرار می گیرند. با این چوب هم می توان کابینت های مدرن و هم کابینت های کلاسیک را اجرا نمود.
  • کابینت روکش چوب : کابینت های روکش چوب، مدل اقتصادی شده کابینت های چوبی هستند. این نوع کابینت دارای مغز ام دی اف است که با روکش چوب طبیعی کاور شده است. قیمت این نوع کابینت کاملا بصرفه است و متقابلا زیبایی خیره کننده یک کار چوبی را به شما ارائه خواهد داد.
  • کابینت پی وی سی : بهتر است بگوییم کابینت های روکش پی وی سی. این نوع کابینت می تواند مغز ام دی اف داشته باشد که لایه پی وی سی که ضد آب است و مقاومت بسیار خوبی دارد، بر روی آن کار شده است. قیمت این نوع کابینت کمی بالاست.
  • کابینت ام دی اف صابونی : برخی از افراد کابینت آشپزخانه شان را با ام دی اف صابونی کار می کنند. ام دی اف صابونی یکی از شکل های ورق ام دی اف ملامینه است. قیمت مناسبی دارد و در ایران بسیار زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع ورق ام دی اف، توسط برندهای ایرانی و خارجی انتخاب ارائه می گردد.
  • کابینت ام دی اف برفی : ام دی اف برفی نیز مانند صابونی یکی از طرح های ورق ام دی اف ملامینه است و قیمتی مشابه آن دارد. این نوع کابینت را می توان در کنار سایر طرح های صابونی، اقتصادی ترین نوع کابینت ام دی اف دانست.
  • کابینت آشپزخانه مدرن : بسیاری از افراد در تماس با کابینت آبان عنوان می کنند که کابینت آشپزخانه مدرن می خواهند. لزومی ندارد که شما به عنوان مشتری انواع کابینت را دقیق بدانید! همین که بدانید چه سبکی از کابینت را نیاز دارید کافی است. ما در کابینت آبان، می توانیم برای شما کابینت های ام دی افی مختلفی را تحت عنوان مدرن بسازیم. ملامینه، های گلاس، روکش چوب، پی وی سی و … از جمله کابینت هایی هستند که در قالب سبک کابینت مدرن قابلیت اجرا دارند. با توجه به بودجه شما، سلیقه شما در انتخاب ظاهر کابینت و نیاز و خواسته ای که از کابینت دارید، ما به شما بهترین پیشنهاد را ارائه خواهیم نمود.
  • کابینت آشپزخانه کلاسیک : کابینت کلاسیک همانطور که پیش تر گفته شده، سبک طراحی است. این نوع کابینت جزئیات زیاد نظیر منبت، سرستون و … دارد. بسیاری از افراد کابینت ممبران را نیز با نام کلاسیک می شناسند که البته کاملا صحیح است.
  • کابینت آشپزخانه لوکس : بسیاری از افراد دیگر، به دنبال کابینت لوکس هستند. اما نمی دانند با چه نامی آن را صدا بزنند. وقتی صحبت از کابینت لوکس می شود، بسیاری از افراد به دنبال کلاسیک و یا ممبران و یا تمام چوب هستند. هر کدام از این کابینت ها با توجه به بودجه شما و سلیقه ای که دارید، قابل اجراست.
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

مشاوره خرید کابینت (ارائه نکاتی در رابطه با کابینت مناسب شما)

اگر به دنبال خرید کابینت هستید و واقعا نمی دانید چه کابینتی برای شما و دکوراسیون منزل تان مناسب است و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید، اصلا جای نگرانی نیست. ما در کابینت آبان، می کوشیم بهترین مشاوره را از هر نظر در اختیار شما قرار دهیم. از نقطه نظر قیمت کابینت و بودجه شما، سلیقه شما و شرایط آشپزخانه شما، ما سعی می کنیم بهترین کابینت ممکن را برای شما بسازیم.

تلاش ما در کابینت آبان ارائه کیفیت در خدمات است. تلاش بر این است که مشتری با توجه به هزینه ای که برای کار می کند، بهترین خروجی و کار ممکن را دریافت نماید. اما در رابطه با خرید کابینت ، نکاتی وجود دارد که پیش از خرید باید به آنها توجه نمایید:

  • سلیقه شخصی شما : اولین چیزی که به طور حتم خود شما به آن توجه دارید این است که کدام نوع از کابینت با سلیقه شما هماهنگی دارد. این بخش را معمولا خانم ها صورت می دهند. چرا که بسیار خوش سلیقه هستند و در ذهن خود تصویر می کنند که کابینت پس از نصب به چه شکل در خواهد آمد.
  • بررسی هماهنگی با دکوراسیون منزل : نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که کابینت های آشپزخانه تان با دکوراسیون منزل تان هماهنگ باشد. اگر طراحی دکوراسیون منزل شما و همچنین وسایل خانه نظیر مبلمان، میز ناهارخوری و … بر اساس سبک کلاسیک خریداری شده اند، بهتر است برای آشپزخانه منزل تان از کابینت ممبران استفاده نمایید. اما اگر طراحی دکوراسیون منزل و وسایل خانه بر اساس سبک مدرن است، بهتر است از کابینت ملامینه، های گلاس، روکش چوب و … استفاده نمایید.
  • به بودجه توجه کنید! بسیاری از افراد فقط به دنبال خریدن گران ترین مدل بازار هستند. لزوما گران ترین کابینت بازار، نیاز شما را برآورده نخواهد کرد! بلکه باید منطبق بر بودجه تان، بهترین کابینت ممکن را خریداری نمایید.
  • به ابعاد آشپزخانه توجه نمایید : اگر آشپزخانه منزل تان کوچک است، بهتر است به سراغ کابینت های کلاسیک و ممبران نروید! چرا که این نوع کابینت ها، نسبتا ظاهر شلوغی دارند و این موضوع سبب می شود آشپزخانه کوچک شما، کوچک تر به نظر بیاید. این موضوع زیبایی که ندارد هیچ، احساس بدی به شما خواهد داد. در این صورت بهترین انتخاب برای شما، کابینت های مدرن هستند. اما اگر منزل بزرگی دارید و آشپزخانه نیز بزرگ است، می توانید هر نوع کابینتی را در آن مورد استفاده قرار دهید.
  • به وسایلی که قصد دارید در کابینت ها بگذارید توجه نمایید. واضح است که کابینت های باید منطبق بر نیاز شما تولید و ساخته شوند. اگر وسایل زیادی در آشپزخانه ندارید، نیازی به حجم بسیار زیاد کابینت نخواهید داشت. چرا که احتمالا بخشی از آنها خالی خواهد ماند و در حقیقت پول شما دور ریخته شده است. در نقطه مقابل، اگر وسایل زیادی در آشپزخانه دارید، کابینت ها باید متناسب با وسایل شما و ابعاد آشپزخانه، به شکلی ساخته شوند که شما بتوانید حداکثر استفاده از فضا را داشته باشید.
  • رنگ گابینت را هوشمندانه انتخاب نمایید. همانطور که می دانید امروزه در بازار تنوع طرح و رنگ بسیار زیاد است. از این رو شما می توانید طیف گسترده ای از انتخاب را داشته باشید. اما باید به موضوعات مهمی در رابطه با رنگ توجه کنید. همانطور که در ابتدای این مطلب گفتیم، رنگ کابینت تاثیر زیادی در دکوراسیون آشپزخانه و منزل شما خواهد داشت. از این رو، اول از همه به سلیقه شخصی تان توجه نمایید، دوم به ابعاد منزل مسکونی تان و سوم به وضعیت نورگیری آشپزخانه. اگر آشپزخانه تان کوچک باشد، رنگ های تیره سبب دلگیری آن خواهند شد. همچنین اگر آشپزخانه تان نور خوبی نداشته باشد باز هم رنگ های تیره آن را دلگیر خواهند نمود. از این رو، در این شرایط به سراغ رنگ های روشن بروید. این که رنگ کابینت هیا آشپزخانه به چه شکل باشد، بستگی به شرایط زیادی دارد. ما در گروه کابینت آبان، به شما آگاهی های کافی را در زمان خرید کابینت خواهیم داد تا بهترین رنگ ممکن را برای آشپزخانه تان انتخاب نمایید.
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

قیمت کابینت آشپزخانه به چه شکل است؟

قیمت کابینت معمولا دستخوش تغییرات زیادی است. برندهای ایرانی و خارجی در بازار ایران وجود دارند. برندهای ایرانی نظیر فرامید و برندهای خارجی نظیر AGT. درصد تفاوت قیمت برندهای ایرانی و خارجی خیلی زیاد نیست اما در برخی موارد قابل توجه خواهد بود. با توجه به اینکه قیمت کابینت به روز است و پروژه به پروژه  تعیین می شود، نمی توان قیمت دقیقی را به صورت اینترنتی ارائه نمود و قیمت دقیق کار شما، پس از بررسی پروژه به صورت حضوری و انتخاب ورق انجام خواهد شد. اما برای اینکه بصورت حدودی با قیمت ها آشنا شوید و بدانید اوضاع بطور کلی از چه قرار است، می توانید به جدولی که در بالای این مطلب ارائه شد مراجعه نمایید. این جدول را در پایین نیز برای شما ارائه نموده ایم:

شماره قیمت کابینت بر اساس نوع ورق
قیمت حدودی هر متر (زمینی و هوایی)
برندها
۱ کابینت با ورق ام دی اف (با روکش های مختلف) از متری ۷۵۰ هزار تومان ایرانی و خارجی
۲ کابینت آشپزخانه مدرن (با ورق مختلف) از متری ۹۰۰ هزار تومان ایرانی و خارجی
۳ کابینت با ورق ممبران از متری ۱.۲۵۰ میلیون تومان ایرانی و خارجی
۴ کابینت با ورق هایگلاس از متری ۱.۲۰۰ میلیون تومان ایرانی و خارجی
۵ کابینت چوب طبیعی
از متری ۲.۲۰۰ میلیون تومان ایرانی و خارجی
۶ کابینت با ورق ام دی اف و روکش چوب طبیعی از متری ۱.۱۰۰ میلیون تومان ایرانی و خارجی
۷ کابینت انزو از متری ۲.۰۰۰ میلیون تومان ایرانی و خارجی
۸ کابینت با ورق ام دی اف و روکش پی وی سی از متری ۱.۲۰۰ میلیون تومان ایرانی و خارجی
۹ کابینت به سبک کلاسیک با چوب طبیعی و روکش چوب
از متری ۲.۲۰۰ میلیون تومان ایرانی و خارجی

همانطور که اشاره نمودیم، برای استعلام قیمت نهایی و دقیق، باید با شماره های گروه کابینت آبان تماس بگیرید. ما سعی می کنیم بر اساس شرایط پروژه، قیمت دقیق تری به شما ارائه نماییم.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

تنوع طرح و رنگ کابینت و برندهای تولید کننده ورق ام دی اف و هایگلاس

بارها در این مطلب به این موضوع اشاره نمودیم که امروزه در بازار ایران، برندهای مختلف ایرانی و خارجی وجود دارند و هر کدام تنوعی بالا از طرح و رنگ ورق ام دی اف را در اختیار قرار می دهند. بنابراین در هنگام خرید، دست شما کاملا باز است و می توان این طور گفت که تقریبا هر سلیقه ای پوشش داده می شود. از این رو، از بابت انتخاب طرح و رنگ کابینت هیچ نگرانی ای نداشته باشید. فارغ از اینکه مدرن، ممبران، های گلاس و … را انتخاب نموده باشید.

در حال حاضر برندهای زیادی نسبت به تولید ورق ام دی اف ، ورق هایگلاس و ورق های پی وی سی و … اقدام می کنند. در این میان می توان از بین برندهای مطرح ایرانی به شرکت هایی نظیر ایزوفام، فرامید، بست وود، پاک چوب، سابین، نوین چوب، ANG، چهلستون، کیمیا، آرین سینا، پارس و گلستان اشاره نمود.

از تولید کنندگان ورق های هایگلاس نیز می توان به الکی (ALKI)، ANG، سیتک، ایزوفام، پاک چوب و نوین چوب در بین برندهای ایرانی و AGT و ایشیک (AISHIK) در بین برندهای خارجی اشاره نمود.

بسیاری از دوستان در مورد خرید ورق ام دی اف ایرانی و ترک، سوالاتی در ذهن دارند از جمله اینکه کیفیت کدام یک بالاتر است و قیمت ها به چه صورت است. در بخش دیگری، به طور مفصل به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت که در وب سایت می توانید آن را مطالعه نمایید.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن

امیداواریم در این مقاله توانسته باشیم شما را به خوبی با انواع کابینت آشپزخانه آشنا نموده باشیم. اگر در رابطه با خرید کابینت سوالی در ذهن دارید، می توانید با مشاورین خود در پروه کابینت آبان تماس حاصل نمایید.

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

کابینت آشپزخانه کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت مدرن
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک
کابینت آشپزخانه
نمونه های کابینت کلاسیک

تحریریه گروه کابینت آبان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button Back to Top